presentació

estacions transformadores és una iniciativa de trobades regulars amb dos objectius: 1. Intercanviar experiències i treballs al voltant de l’arquitectura i disciplines afins; 2. Posar sobre la taula temes abstractes, sobre els que reflexionar i discutir, per a enriquir-nos en el diàleg i compartir els dubtes.

Les trobades consisteixen en monografies temàtiques, que generaran 3 sessions diferents:
Projectes o treballs: consistent en la possibilitat de mostrar la feina de cadascú, sempre relacionada amb la temàtica.
Projecció: ficció o documental, permet un nou punt de vista sobre el tema a debat.
Visita: d'algun lloc o projecte, que ens il·lustri estratègies o disfuncions.

Estem oberts a la recepció de propostes de projectes, projeccions i visites per als pròxims temes (vegeu llistat).

02 de juny 2008

ET1. visita: la Clota

Dissabte vinent, i dins del marc de ‘Permanències’, a banda de visitar l’estat actual dels pavellons de Miralles-Pinós a la Vall d’Hebron (vegeu post anterior) i de la urbanització olímpica feta per Eduard Bru (on veurem com evolucionen els materials emprats, com gespa artificial, EPDM...), ens aproparem al barri de La Clota, allà mateix, i veurem com sobreviu un poble dins d’una gran ciutat.
Darrerament la premsa s’ha fet ressò de plans de conservació i de reordenació que possiblement acabaran afectant el caràcter d’un espai on sembla que el temps s’hagi congelat.
Podeu veure la notícia al diari Avui del dia 30 de març i el vídeo de la notícia al Telenotícies de TV3 del dia 1 de juny.
Aprofitarem per veure la casa de Miralles-Tagliabue a la Clota (passatge Feliu 15-17), tot i que sembla que per dins no es pot visitar.

1 comentari:

Pecos Elmer ha dit...

Si voleu conèixer l'estat actual de La Clota, podeu visitar el Blog: http://laclota.blogspot.com/

Gràcies per la vostra visita!